Tiegemstraat 6B
8553 Otegem
Belgiƫ

Het depot van Deweer Storage ligt in Otegem, West-Vlaanderen, op 10 minuten van de E17, afrit 4 – Deerlijk / Vichte / Ronse, en is binnen het uur bereikbaar vanuit de steden Antwerpen (100 km), Brugge (75 km), Brussel (90 km), Gent (48 km), Kortrijk (20 km), Roeselare (44 km) en Rijsel / Lille (46 km). De verbindingsweg van de afrit van de E17 tot aan het depot bestaat volledig uit vlot berijdbare rijkswegen. Het depot zelf  is goed toegankelijk via een ruime, verlichte oprit die ook voor grote vrachtwagens geschikt is.

Wegbeschrijving

Wij raden bezoekers die uit de richtingen van Kortrijk of Gent komen, volgende reisweg aan.
Op de autosnelweg E17 (Gent – Kortrijk) neemt u uitrit 4 (Deerlijk – Harelbeke – Vichte) en volgt u de N36 in de richting van Vichte en Ronse. De N36 brengt u achtereenvolgens door Vichte en Ingooigem. Na Ingooigem en even voorbij het Gulf tankstation, neemt u ter hoogte van Verandas Demasure de eerste straat rechts (Zonnestraat), in de richting van Avelgem (een wegwijzer wijst de galerie aan). Na 1,5 km. vindt u de galerie aan uw linkerzijde.

Komende uit de richting van Oudenaarde bereikt u de galerie vlot over Avelgem; neem in het centrum van Avelgem vanop de N8 achtereenvolgens de Bevrijdingslaan, de Bosstraat en de Scheldestraat; op de verkeersdrempel in de Scheldestraat neemt u rechts de Tiegemstraat; u vindt de galerie 250 m verder aan uw rechterzijde.

Deweer Gallery ligt op het platteland. Nabijgelegen steden zijn Brussel (60 minuten met de auto), Gent (40 minuten met de auto), Lille / Rijsel (Frankrijk, 35 minuten met de auto) en Kortrijk (20 minuten met de auto).

GPS: Tiegemstraat 6A, 8553 Otegem, België
Coördinaten : breedtegraad 50°47’49” N / lengtegraad 3°26’21” O

Toegankelijkheid

Voor huurders van ‘afgesloten opslag en 'opslag van oldtimers': deze huurders ontvangen een badge en een code die hen te allen tijde vrije toegang verschaft tot de site en de gehuurde depotruimte.
Voor huurders van ‘opslag in open ruimte’ en ‘volume-opslag’: de depotruimte is toegankelijk, mits voorafgaandelijke afspraak met de verhuurder, op werkdagen van 8:30 u. tot 12:00 u. en van 13:30 u. tot 17:00 u.
 

 

Locatie