Tiegemstraat 6B
8553 Otegem
Belgiƫ

Deweer Storage biedt vier formules voor het huren van depotruimte. Vanzelfsprekend kan een eigenaar meerdere formules combineren. Wij bekijken met u hoe de gehuurde ruimte maximaal kan worden benut en verhuren desgewenst het nodige materiaal (paletten, rekken, open of gesloten containerbakken, …) opdat uw goederen zo compact mogelijk kunnen worden bewaard.
Op verzoek van de huurder kan Deweer Storage bemiddelen met externe, gespecialiseerde firma’s voor het desinfecteren van de bewaarde goederen.

Afgesloten opslag

Wie voor zijn goederen een afgesloten ruimte wenst, huurt een eigen, volledige, afgesloten cel binnenin de opslagruimtes van Deweer Storage.
Wij raden aan de goederen niet direct op de grond op te slaan, maar bv. op paletten. Overigens zal uw verzekeringsmaatschappij dit mogelijk vereisen.
De huurders ontvangen een badge en een code die hen te allen tijde vrije toegang verschaft tot de site en de gehuurde depotruimte.

Klik hier voor een overzicht van de boxen

Opslag van Oldtimers

Een volledig afzonderlijke loods is beschikbaar voor de stalling van oldtimers. Deze zal ingedeeld worden in boxen voor 1, 2 of meerdere wagens (max. tot 6) en voorzien worden van een antislip en olie-werende vloer. Andere voorzieningen zijn de aanwezigheid van een alarmsysteem alsook brandalarm; een persoonlijke toegangscode en alle boxen zijn uitgerust met een sectionale poort met afstandsbediening en een stopcontact(en) volgens het max. aantal wagens zodat de batterijen ter plaatse kunnen opgeladen worden.
Elke huurder krijgt een badge, een afstandsbediening en een code die hen te allen tijde vrije toegang verleent tot de site en de gehuurde box.

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare boxen.

Opslag in open ruimte

Het betreft hier alleen opslag van grote objecten en/of kisten die niet als volume-opslag of afgesloten opslag kunnen worden bewaard. Het tarief wordt berekend op het gebruikte grondoppervlak en op  de benutte hoogte (tot 6,5 m.).
De depotruimte is toegankelijk, mits voorafgaandelijke afspraak met de verhuurder, op werkdagen van 8:30 u. tot 12:00 u. en van 13:30 u. tot 17:00 u.

Volume-opslag

De goederen worden bewaard in een rek en het tarief wordt berekend op het volume van de goederen (tot een volume van 8 m³) of op de volumecapaciteit van een volledige rekeenheid (voor volumes groter dan 8 m³).
De depotruimte is toegankelijk, mits voorafgaandelijke afspraak met de verhuurder, op werkdagen van 8:30 u. tot 12:00 u. en van 13:30 u. tot 17:00 u.